Pesto van zongedroogde tomaten
Recepten
Deze pestospread is met zijn umami-smaak bij uitstek geschikt voor een zomers pastagerecht
Deze pestospread is met zijn umami-smaak bij uitstek geschikt voor een zomers pastagerecht
Gebruikte iCook-producten:
Roestvrijstalen pannen
5-delige messenset
Snijplank
Ingrediënten:
120 g zongedroogde tomaten
80 g pijnboompitten of walnoten
80 g geraspte Parmezaanse kaas
70 ml olijfolie
2 schepjes (1 schepje = 10 g) Nutrilite™ Puur Plantaardige Proteïne
Optioneel: 1 teen knoflook en een scheutje citroensap
Bereidingswijze:
Hak de zongedroogde tomaten en walnoten/pijnboompitten grof.
Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en verwerk ze pulserend tot een grove pasta.
Dien direct op of bewaar in een pot voor later.
Tip:
In de koelkast kunt u deze pesto maximaal 1 week bewaren. Gewoon overscheppen in een pot en bedekken met een laagje olijfolie.
Wij maken gebruik van cookies zodat u een optimale beleving heeft op onze site. Cookies zijn bestandjes die worden opgeslagen in uw browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om uw website-ervaring te personaliseren.
Door deze website verder te gebruiken zonder de instellingen aan te passen geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.