Favorieten (0) 0 Favorieten

Uw lijst met favorieten is leeg!

DANK U! UF FAVORIETEN ZIJN NAAR DE WINKEL VERPLAATST

ACHIEVERS SPOTLIGHT

Pesto van zongedroogde tomaten

Recepten

Deze pestospread is met zijn umami-smaak bij uitstek geschikt voor een zomers pastagerecht

Gebruikte iCook-producten:

  1. Roestvrijstalen pannen

  2. 5-delige messenset

  3. Snijplank

Ingrediënten:

  1. 120 g zongedroogde tomaten

  2. 80 g pijnboompitten of walnoten

  3. 80 g geraspte Parmezaanse kaas

  4. 70 ml olijfolie

  5. 2 schepjes (1 schepje = 10 g) Nutrilite™ Puur Plantaardige Proteïne

  6. Optioneel: 1 teen knoflook en een scheutje citroensap

Bereidingswijze:

  1. Hak de zongedroogde tomaten en walnoten/pijnboompitten grof.

  2. Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en verwerk ze pulserend tot een grove pasta.

  3. Dien direct op of bewaar in een pot voor later.

Tip:

In de koelkast kunt u deze pesto maximaal 1 week bewaren. Gewoon overscheppen in een pot en bedekken met een laagje olijfolie.

Download dit recept hier als PDF / als ePub -bestand

Wij maken gebruik van cookies zodat u een optimale beleving heeft op onze site. Cookies zijn bestandjes die worden opgeslagen in uw browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om uw website-ervaring te personaliseren.

Door deze website verder te gebruiken zonder de instellingen aan te passen geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ik begrijp het