Favorieten (0) 0 Favorieten

Uw lijst met favorieten is leeg!

DANK U! UF FAVORIETEN ZIJN NAAR DE WINKEL VERPLAATST

ACHIEVERS SPOTLIGHT
© iStockphoto

Californische quinoasalade

Recepten

Deze heerlijke en voedzame bowl is supereenvoudig te bereiden. Dus als u trek heeft in een snelle en gezonde maaltijd, zult u niet teleurgesteld zijn!

Gebruikte iCook-producten:

  1. Houten snijplank

  2. 5-delige messenset

  3. 2 litermengkom

Ingrediënten:

  1. 1 rode paprika, in stukjes

  2. 3 el olijfolie, verdeeld

  3. 1/4 el knoflookpoeder

  4. 250 g gare quinoa

  5. 150 g mais uit blik, afgegoten

  6. 40 g rode ui, fijngehakt

  7. 1 middelgrote avocado, in stukjes

  8. 6-8 cherrytomaatjes, gehalveerd

  9. 5 g koriander (of een combinatie van uw favoriete kruiden), fijngehakt

  10. 1/3 el limoensap

  11. Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Roer de rode paprika om met 1 el olijfolie, bestrooi met knoflookpoeder en breng op smaak met peper en zout. Rooster de paprika 15 minuten, of tot deze zacht en licht geblakerd is. Zet apart en laat afkoelen.

  2. Doe de gare quinoa, suikermais en gehakte rode ui in de mengkom.

  3. Wacht tot de paprika iets is afgekoeld en doe deze dan in de mengkom samen met de avocado en de cherrytomaatjes.

  4. Besprenkel met de resterende olijfolie en limoensap en breng op smaak met peper en zout. Hussel alles goed door elkaar en eet smakelijk!

Download dit recept hier als PDF /als ePub-bestand

Wij maken gebruik van cookies zodat u een optimale beleving heeft op onze site. Cookies zijn bestandjes die worden opgeslagen in uw browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om uw website-ervaring te personaliseren.

Door deze website verder te gebruiken zonder de instellingen aan te passen geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ik begrijp het