Winkelwagen (0) 0 Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg!

DANK U! UF FAVORIETEN ZIJN NAAR DE WINKEL VERPLAATST

Ga naar de winkel
ACHIEVERS SPOTLIGHT
© Shutterstock

Omelet met champignons, mozzarella en tuinkers

Recepten

Deze omelet is een perfect ontbijt- of lunchgerecht. Hij bevat volop lekkere en goed verkrijgbare ingrediënten. En als u wat meer vezels wilt eten, kunt u vóór het bakken eenvoudig wat Nutrilite Fibre Powder toevoegen.

Gebruikte iCook-producten:

  1. Houten snijplank

  2. 5-delige messenset

  3. 1 litermengkom

  4. Anti-aanbakpan met deksel, 24 cm

Ingrediënten:

  1. 200 g champignons, in plakjes

  2. 2 tl verse tijm

  3. 6 middelgrote eieren, geklutst

  4. Optioneel: 100 g geraspte Parmezaanse kaas

  5. Optioneel: Nutrilite Fibre Powder

  6. 150 g minibolletjes mozzarella, doormidden gesneden

  7. 30 g verse tuinkers, zonder wortels

  8. 1 tl olijfolie

  9. 2 el boter

  10. Zout en peper naar smaak

  11. paprikapoeder

Bereiding:

  1. Verhit 1 theelepel olijfolie in de pan op matige warmtebron. Als u de anti-aanbakpan van iCook gebruikt, heeft u geen olie nodig. Wacht tot de olie heet genoeg is, voeg de champignons toe en bak ze aan weerszijden goudbruin. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met tijm. Haal de champignons uit de pan en zet ze apart.

  2. Roer het zout en de optionele geraspte Parmezaanse kaas en Nutrilite Fibre Powder door de geklutste eieren in de mengkom.

  3. Laat op matige warmtebron 2 eetlepels boter in de pan smelten en doe daar de helft van het eimengsel bij. Als u de anti-aanbakpan van iCook gebruikt, heeft u geen boter nodig. Draai de pan voorzichtig rond, zodat het mengsel de hele bodem bedekt. Wacht totdat deze laag gaar is, leg dan de helft van champignons en 5 halve mozzarellabolletjes op de ene helft van de omelet en vouw de andere helft eroverheen. Houd de pan een beetje scheef en laat de omelet voorzichtig over de rand van de pan op een bord glijden.

  4. Bak de tweede omelet op dezelfde manier.

  5. Garneer met verse tuinkers en een paar overgebleven champignons. Breng op smaak met zout en paprikapoeder.

Wij maken gebruik van cookies zodat u een optimale beleving heeft op onze site. Cookies zijn bestandjes die worden opgeslagen in uw browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om uw website-ervaring te personaliseren.

Door deze website verder te gebruiken zonder de instellingen aan te passen geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ik begrijp het