Regenboogsalade
Recepten
Een frisse en pittige salade die elke lichte maaltijd of picknick extra smaak geeft. En heel eenvoudig te bereiden!
Een frisse en pittige salade die elke lichte maaltijd of picknick extra smaak geeft. En heel eenvoudig te bereiden!
Gebruikte iCook-producten:
5-delige messenset
Set mengkommen
Ingrediënten:
250 g wortelen, geschrapt en in stukjes van 1 cm gesneden
370 g bloemkool, in kleine roosjes
285 g broccoli, in kleine roosjes
225 g peer, zonder klokhuis en in stukjes van 1 cm gesneden
250 g rode biet, ontveld en in stukjes van 1 cm gesneden
100 g olijfolie
30 g appelciderazijn
1 rijpe mango, zonder schil en in stukjes
Sap van 1 limoen
1 sjalotje, gepeld en in dunne plakjes
1 tl zout
½ tl zwarte peper
30 g koriander, fijngehakt
Bereiding:
Doe de wortel, bloemkool, broccoli, peer en rode biet in de grote mengkom.
Voor de dressing: doe de olijfolie, appelwijnazijn, mango, limoensap, sjalot, zout, peper en koriander in een keukenmachine of blender. Druk 5 à 6 keer op de pulsknop om te mengen. (Als u geen keukenmachine of blender heeft, prak dan de mango in de middelgrote mengkom tot een gladde pasta. Klop dan de andere ingrediënten erdoor totdat alles goed gemengd is.)
Schenk de dressing over de groenten, hussel alles goed door elkaar en serveer.
Wij maken gebruik van cookies zodat u een optimale beleving heeft op onze site. Cookies zijn bestandjes die worden opgeslagen in uw browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om uw website-ervaring te personaliseren.
Door deze website verder te gebruiken zonder de instellingen aan te passen geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.