Gazpacho
Recepten
Gazpacho is een heerlijke verfrissende koude Spaanse soep die zijn oorsprong heeft in Andalusië. Hij is gemaakt van verse rauwe groenten en wordt vooral in de warme zomermaanden gegeten.
Gazpacho is een heerlijke verfrissende koude Spaanse soep die zijn oorsprong heeft in Andalusië. Hij is gemaakt van verse rauwe groenten en wordt vooral in de warme zomermaanden gegeten.
Gebruikte iCook-producten:
5-delige messenset
Roestvrijstalen mengkom (2 l)
Anti-aanbakpan van 25 cm
Ingrediënten:
1 kg roma- of trostomaten, in vieren gesneden
1 groene paprika, grof gehakt
1 teentje knoflook, geplet
200 ml olijfolie
50 ml wittewijnazijn
Zout en peper
Optioneel: 10 g NUTRILITE Puur Plantaardige Proteïne
Optioneel: Ciabatta, gesneden
Optioneel: komkommer en rode en gele paprika, in blokjes
Bereiding:
Doe de tomaten, groene paprika en knoflook in een blender en blend 5 minuten of tot de massa helemaal glad is.
Giet de gazpacho door een puntzeef in de mengkom om eventuele resterende stukjes te verwijderen.
Giet de gazpacho terug in de blender en voeg de olie, azijn, zout en eventueel NUTRILITE Puur Plantaardige Proteïne toe. Blend opnieuw.
Breng de gazpacho op smaak en voeg een scheutje water toe als u liever een wat dunnere soep heeft. Serveer en smullen maar!
Optionele bijgerechtjes
Rooster de sneden chiabatta in de anti-aanbakpan en eet die bij de gazpacho. Voor wat extra kleur en frisheid kunt u de gazpacho garneren met blokjes komkommer en rode en gele paprika.
Wij maken gebruik van cookies zodat u een optimale beleving heeft op onze site. Cookies zijn bestandjes die worden opgeslagen in uw browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om uw website-ervaring te personaliseren.
Door deze website verder te gebruiken zonder de instellingen aan te passen geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.