Winkelwagen (0) 0 Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg!

DANK U! UF FAVORIETEN ZIJN NAAR DE WINKEL VERPLAATST

Ga naar de winkel
ACHIEVERS SPOTLIGHT
© Istockphoto

Fusilli met kip en zongedroogde tomaat

Recepten

Niveau: gemiddeld
Gebruikte iCook producten: soeppan van 4 liter met deksel; 5-Piece Knife Set; mengschaal

Ingrediënten::

  1. 300 g fusilli

  2. 10 zongedroogde tomaten

  3. 300 g kipfilet

  4. 6 grote witte champignons

  5. 3 teentjes knoflook

  6. 200 ml room

  7. zout en peper

  8. 3 kopjes eSpringTM water

Werkwijze:

  1. Pak het iCook santokumes en snijd de kip in grote stukken, snijd de knoflook fijn en halveer de champignons en de zongedroogde tomaten.

  2. Verwarm de iCook soeppan van 4 liter en doe er olijfolie in. Bak de kip tot het een goudbruine kleur heeft. Voeg de knoflook en zongedroogde tomaten toe en roer goed door. Voeg dan de champignons toe.

  3. Voeg het eSpring water en de kruiden toe en breng aan de kook. Roer dan de room erdoorheen. Voeg de Italiaanse fusilli toe. Laat 30 minuten pruttelen. Roer regelmatig tot de room begint in te dikken.

Wij maken gebruik van cookies zodat u een optimale beleving heeft op onze site. Cookies zijn bestandjes die worden opgeslagen in uw browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om uw website-ervaring te personaliseren.

Door deze website verder te gebruiken zonder de instellingen aan te passen geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ik begrijp het