Ingrediënten:
-
40 witte champignons
-
1 rode paprika
-
1 geroosterde rode paprika, fijngesneden
-
½ middelgrote ui
-
3 lente-uitjes
-
1 tl oregano
-
6 el broodkruimels
-
4 el parmezaanse kaas, geraspt
-
30 g verse peterselie
-
2 el olijfolie
-
½ el zout, of naar smaak
-
¼ tl gekraakte peper, of naar smaak
Bereidingswijze:
-
Maak de champignons schoon en verwijder de stelen.
-
Snijd de helft van de champignonstelen in kleine stukjes en gooi de andere helft weg. Snijd de ui, de lente-ui, de rode paprika, de geroosterde paprika en de peterselie.
-
Verwarm de olijfolie in de iCook-koekenpan met antiaanbaklaag (25 cm doorsnee). Voeg de champignonstelen, de rode paprika, de geroosterde paprika, de lente-uitjes en de ui in de pan en verwarm zachtjes. Laat 5 minuten fruiten totdat de peper en de ui zacht zijn, voeg vervolgens de oregano, het zout en de gekraakte peper toe.
-
Veeg de pan schoon met keukenpapier en leg de champignons er met de holle kant naar boven in. Vul ze royaal met de vulling.
-
Zet de pan op het fornuis, op een laag vuur, en dek af met het deksel.
-
Verwarm 15 minuten of totdat de champignons gaar zijn.