Winkelwagen (0) 0 Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg!

DANK U! UF FAVORIETEN ZIJN NAAR DE WINKEL VERPLAATST

Ga naar de winkel
ACHIEVERS SPOTLIGHT
© Shutterstock

Lam tandoori, traditioneel bekend als tandir kebab

Recepten

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Gebruikt materiaal: iCook-soeppan van 8 liter met deksel
Ingrediënten: 3 kg lamsbout (ontbeend, bevroren), 400 g lamslende (bevroren), ½ tl zout, ½ tl zwarte peper, 1 el komijn, 1 el gedroogde tijm
Bereiding

  1. Plaats de bevroren lamsbout en lamslende rechtstreeks in de pan en bestrooi met zout, zwarte peper, komijn en gedroogde tijm. Doe het deksel op de pan en zet op het laagste vuur.

  2. Laat het geheel 2,5 uur sudderen zonder het deksel van de pan te nemen. Het hermetische sluitingsmechanisme van de iCook-pan zorgt dat het vlees zonder dat er lucht bij komt snel mals wordt.

  3. Haal de pan van het vuur en uw lam tandoori is klaar om op te dienen!

Download dit recept hier als PDF / als ePub -bestand

Wij maken gebruik van cookies zodat u een optimale beleving heeft op onze site. Cookies zijn bestandjes die worden opgeslagen in uw browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om uw website-ervaring te personaliseren.

Door deze website verder te gebruiken zonder de instellingen aan te passen geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ik begrijp het