Winkelwagen (0) 0 Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg!

DANK U! UF FAVORIETEN ZIJN NAAR DE WINKEL VERPLAATST

Ga naar de winkel
ACHIEVERS SPOTLIGHT
© StockFood

Zoetzuur kalfsvlees met oesterzwammen en rijstnoedels

Recepten

Totale voorbereidingstijd: 60 minuten

Totale bereidingstijd: 30 minuten

Benodigdheden:

  1. iCook steelpan van 4 liter en deksel

  2. iCook wok

  3. Messen

  4. Groenterasp

Ingrediënten:

  1. 1 ui

  2. 1 zoete rode paprika

  3. 1 zoete gele paprika

  4. 300 g oesterzwammen

  5. 600 g kalfsbiefstuk van de haas

  6. Blik ananasschijven van 250 g

  7. 1 teen knoflook

  8. 30 g verse gember

  9. 300 g rijstnoedels

  10. 100 ml extra vierge olijfolie

  11. 50 g tomaten, in stukjes

  12. 2 eetlepels sojasaus

  13. Sap van 1 limoen

Bereidingswijze:

  1. Snijd alle groenten en oesterzwammen in stukjes, snijd het vlees in hapklare stukken, snijd de ananas in blokjes (houd het sap apart voor de saus) en rasp de knoflook en de gember.

  2. Kook de rijstnoedels in de iCook steelpan van 4 liter; volg de instructies voor de bereidingstijd op de verpakking. Spoel ze daarna af met koud water.

  3. Verwarm de olie in de iCook wok, braad het kalfsvlees 2 tot 3 minuten, haal uit de pan en zet apart.

  4. Bak de knoflook en de gember en daarna de oesterzwammen en de groenten. Voeg de ananas toe en kook 3 tot 5 minuten.

  5. Roer de stukjes tomaat, sojasaus en limoensap erdoor. Voeg wat ananassap toe voor een zoetere zoetzure smaak.

  6. Voeg het vlees en de noedels toe aan de groenten, meng alles goed door elkaar en breng alles over in een mooie schaal.

Tip voor ABO's: Probeer het gerecht eerst thuis uit voordat u het aan anderen serveert. "Het zal u verbazen hoeveel eenvoudiger het is als u het van tevoren geoefend hebt!" zegt ABO Cornel Robu.

Download dit recept als pdf om te printen of als ePub-bestand om met de app van uw favoriete e-reader te gebruiken en op uw draagbare apparaat op te slaan.

Wij maken gebruik van cookies zodat u een optimale beleving heeft op onze site. Cookies zijn bestandjes die worden opgeslagen in uw browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om uw website-ervaring te personaliseren.

Door deze website verder te gebruiken zonder de instellingen aan te passen geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ik begrijp het