Winkelwagen (0) 0 Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg!

DANK U! UF FAVORIETEN ZIJN NAAR DE WINKEL VERPLAATST

Ga naar de winkel
ACHIEVERS SPOTLIGHT
© StockFood

Traditioneel gemarineerde haring

Recepten

Voorbereiding en bereiding: 15 minuten

Afkoeltijd: 1 uur

Ingrediënten:

  1. 4 el plantaardige olie

  2. 200 g tomatenpuree

  3. 200 g basterdsuiker

  4. 80 ml water

  5. 120 ml wittewijnazijn

  6. 1/2 tl zout

  7. 1/4 tl gedroogde dille

  8. 1/4 tl versgemalen zwarte peper

  9. 4 haringfilets, ontgraat en in blokjes gesneden

Bereidingswijze:

  1. Verhit de olie in een grote iCook pan en laat de pan op een middelhoog vuur heet worden.

  2. Roer de tomatenpuree erdoor, wacht tot het kookt en blijf roeren. Zet het vuur laag en roer de suiker erdoor.

  3. Laat pruttelen tot de suiker is opgelost en neem de pan van het vuur. Roer het water, de azijn, het zout, de dille en de peper erdoor.

  4. Plaats de haring in een grote conservenpot. Schenk de tomatensaus er bovenop.

  5. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en sluit goed af met een deksel. Bewaar 1 dag in de koelkast vóór het opdienen.

Traditioneel gemarineerde haring (als pdf / als ePub-bestand )

Wij maken gebruik van cookies zodat u een optimale beleving heeft op onze site. Cookies zijn bestandjes die worden opgeslagen in uw browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om uw website-ervaring te personaliseren.

Door deze website verder te gebruiken zonder de instellingen aan te passen geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ik begrijp het