ACHIEVERS SPOTLIGHT

Recepten voor seizoensgerechten

Vitaminen & supplementen

Hier vindt u elke maand een nieuw creatief gerecht met Puur Plantaardige Proteïne.

Zorg dat u dit sensationele gerecht van de maand niet mist: Kostelijke kommetjes

  1. 300 g kwark of roomkaas

  2. 125 ml vanilleyoghurt


  3. 1 maatschepje NUTRILITE™ Puur Plantaardig Proteïnepoeder

  4. 1 kleine gele perzik (of ½ grote perzik)

  5. 8 frambozen

  6. 2 makronen of chocoladekoekjes

  7. cacaopoeder als garnering

Doe de kwark en het proteïnepoeder in een kom en klop dit tot een zachte, romige massa. Voeg de vanilleyoghurt toe en schep deze er met een rubber spatel doorheen. Verwijder de schil en pit van de perzik; snijd deze in kleine stukjes en pureer in de keukenmachine. Doe het kwark-/yoghurtmengsel in 2 dessertkommetjes en roer de perzikcoulis erdoor. Garneer elk kommetje met 4 frambozen en 1 fijngehakt koekje. Strooi er eventueel wat cacaopoeder over.

2 porties

Kies seizoensfruit; u kunt ook abrikozen, kaki of aardbeien pureren, of de frambozen vervangen door ander zacht fruit.

Wij maken gebruik van cookies zodat u een optimale beleving heeft op onze site. Cookies zijn bestandjes die worden opgeslagen in uw browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om uw website-ervaring te personaliseren.

Door deze website verder te gebruiken zonder de instellingen aan te passen geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ik begrijp het