ACHIEVERS SPOTLIGHT

Heerlijke Oekraïense recepten

Home & Leven

Vanuit het verre Oekraïne - heerlijke nieuwe recepten!

Andrii Pidlubnyi is een Founders Platinum ABO uit de Oekraïense hoofdstad Kiev. Hij wilde graag twee van zijn favoriete Oekraïense recepten delen: romige mint-erwtensoep met croutons en ratatouille met een Oekraïense twist. Daarnaast deelt hij ook zijn iCook™-voorbereidingstips. Ontdek hoe u deze lekkere gerechten in een mum van tijd thuis klaarmaakt. We zijn ervan overtuigd dat u deze recepten vaak zult gebruiken, zelfs op een drukke doordeweekse dag! We hebben er ook een zoete Oekraïense specialiteit bijgedaan, die perfect is als dessert of zelfs als ontbijt.


Romige mint-erwtensoep met croutons

Van deze hartige, vegetarische soep zult u zeker snel trek krijgen. De ingrediënten hebt u waarschijnlijk al in huis, dus het is niet nodig om speciaalzaken af te lopen. Soep maken is ook een geweldige manier om ingrediënten te gebruiken die hun houdbaarheidsdatum naderen en om de groenten in te verwerken die uw kinderen 'vies' vinden! Bekijk aan de hand van eenvoudige stappen in zijn video hoe Andrii deze romige soep in no time klaarmaakt.

Download dit recept hier als pdf / als ePub -bestand


Ratatouille met een Oekraïense twist

Dit heerlijke recept is ideaal voor als het buiten warm of koud is. De verschillende soorten verse groenten maken het verfrissend op een warme zomerse dag. Voor een nog luchtigere variant op hele warme dagen kunt u overwegen om de mozzarella achterwege te laten. Voeg de mozzarella in de koelere maanden juist wel toe, samen met versgebakken brood – u wilt zeker nog een keer opscheppen! Volg de kookinzichten van Andrii en bekijk hoe hij dit gerecht stap voor stap klaarmaakt in zijn video.

Download dit recept hier als pdf / als ePub -bestand


Zoete Nalysnyky – Oekraïense crêpes

Deze crêpes worden speciaal aanbevolen door Amagram, omdat ze gewoon heerlijk zijn! Een verrukkelijke verwennerij om te delen met vrienden en familie en geweldig om samen te maken. Eén persoon kan de crêpes bakken, terwijl de ander de vulling voorbereidt. Sterker nog, de vulling kan variëren. U kunt bijvoorbeeld een hartige variant maken met gehakt, gekruide eieren, champignons of kool. De mogelijkheden zijn oneindig! Maar, voor de zoetekauwen onder ons is de vulling met bessensaus en zoete kwark een heerlijke dessert of een smakelijk weekendontbijt.

Download dit recept hier als pdf / als ePub -bestand

Wij maken gebruik van cookies zodat u een optimale beleving heeft op onze site. Cookies zijn bestandjes die worden opgeslagen in uw browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om uw website-ervaring te personaliseren.

Door deze website verder te gebruiken zonder de instellingen aan te passen geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ik begrijp het