Shopping List (0)

DANK U! UF FAVORIETEN ZIJN NAAR DE WINKEL VERPLAATST

Ga naar de winkel
ACHIEVERS SPOTLIGHT
© Getty Images

Proeven van Duitsland

Home & Leven

Duitse ABO's delen hun favoriete traditionele recepten

In het tweede deel van ons nieuwe interactieve receptenprogramma delen ABO's uit het fraaie Duitsland hun favoriete recepten en tips om deze te bereiden met iCookTM. Klaar voor heerlijke, traditionele smaken? Hier komen ze.

De sfeer van 'Gemütlichkeit'

Van knapperige schnitzels tot hartige varkensschenkel, langzaam geroosterde eend, rode kool, pittige aardappelsalade, 'flaky' vis en allerlei worstsoorten, het ontbreekt de Duitse keuken niet aan smaak, karakter of warmte. Het concept van Gemütlichkeit (een gezellige en vriendelijke sfeer) komt niet alleen tot uiting in de smaken van de gerechten, maar ook in de manier waarop ze worden bereid en samen gegeten. Drie van onze Duitse ABO's delen met alle liefde hun favoriete recepten met ons. Ook geven ze tips voor de beste manier om ze in iCook pannen te bereiden.

Een traditionele favoriet tijdens de feestdagen

Alexandra Klass is een 6% ABO en woont in Krefeld. Voor haar moet een feestelijk wintergerecht niet alleen lekker zijn en traditionele smaken bevatten, maar ook snel te bereiden zijn. "Dit is een eenvoudig recept", zegt ze over het favoriete gerecht van haar familie: een feestelijke goulash met knoedels, salade en peer met cranberryvulling, "maar ik zou het een waardering van vijf op vijf geven."

Het traditionele basisrecept voor dit eenvoudige, smakelijke en gemakkelijk te bereiden gerecht is door Alexandra aangepast voor de iCook Wok met VITALOK™. "Nu ben ik niet bang dat er iets zal aanbranden, en hoef ik minder pannen af te wassen," zegt ze.

Feestelijke goulash met knoedels, veldsla en peer met cranberryvulling

Download dit recept hier als PDF / als ePub -bestand

Vetarme mediterrane twist

Diamond ABO Nicole Oechsle, uit het charmante stadje Mietingen, vindt dat een perfect gerecht in balans moet zijn. Een van haar vaste favorieten, runderfilet met mediterrane groenten en vetarme Käsespätzle, zorgt voor die balans door de combinatie van stevig traditioneel Duits basisvoedsel met lichte mediterrane groenten en vetarme eiernoedels met kaas. "Dit is een van mijn favoriete recepten en het is heel eenvoudig te maken," zegt Oechsle.

Runderfilet met mediterrane groenten en vetarme Käsespätzle

Download dit recept hier als PDF / als ePub -bestand

Smaakvol en in balans

Balans tussen een perfecte smaak, eenvoudige bereiding en gezonde ingrediënten. Daar moet het perfecte feestmaal aan voldoen voor ABO's en goede vriendinnen Julia Weber (Pearl) en Natalie Goldbeck (Platinum). De dames zijn afkomstig uit Aschaffenburg, naar eigen zeggen de "beste stad in Duitsland". Zij vertellen dat hun favoriete gerecht, een geurige bietensoep met gedroogde vijgen en hazelnoten, niet alleen een genot is om te bereiden, maar ook nog eens supergezond.

"Het is echt heel gemakkelijk," zegt Weber met een glimlach. Voor dit recept maakt ze gebruik van twee winnende Amway merken: iCook pannen en bodykey by NUTRILITETM. "Verder zoeken is niet nodig", voegt Goldbeck toe. "Dit is snel, lekker en gezond!"

Feestelijke bietensoep met gedroogde vijgen en hazelnoten

Download dit recept hier als PDF / als ePub -bestand

Wij maken gebruik van cookies zodat u een optimale beleving heeft op onze site. Cookies zijn bestandjes die worden opgeslagen in uw browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om uw website-ervaring te personaliseren.

Door deze website verder te gebruiken zonder de instellingen aan te passen geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ik begrijp het