ACHIEVERS SPOTLIGHT

Roemenië proeven

Home & Leven

Breid uw receptenrepertoire uit met de favorieten van onze Roemeense ABO's.

In onze eerste serie interactieve recepten delen ABO's van het prachtige land Roemenië hun favoriete recepten en iCook™ bereidingstips. Hebben we uw eetlust al opgewekt? Daar gaan we dan.

Een smeltkroes van smaken

Roemenië staat niet alleen bekend om zijn schilderachtige middeleeuwse stadjes, versterkte kastelen en Dracula, maar ook om de veelzijdige keuken. Het Roemeense eten is beïnvloed door een lange geschiedenis van culturele interactie. Door bij de buren te kijken en recepten van over de hele wereld over te nemen, hebben ze hun eigen smaak ontwikkeld en kunnen ze ook internationale gerechten aanbieden.

Onze Roemeense ABO's delen hun favoriete recepten en geven ook nog tips over hoe u de gerechten met kookgerei van iCook kunt maken en kunt demonstreren aan klanten en prospects.

Een echte traditie

Sapphire-ABO's Maria en Ioan Prelipcean, uit het lieftallige dorpje Horodnic de Jos in Suceava, Roemenië, delen een recept voor een gerecht dat al heel lang favoriet in hun familie is: luchtig brood dat met de iCook Prestige Gezinsset op het fornuis wordt bereid.

"We maken dit brood minstens één keer per week en voegen er andere gerechten aan toe", zeggen ze, en hoewel het brood traditioneel wordt gebakken in de oven, gebruiken ze liever producten van iCook om het klassieke gerecht op te hemelen.

"De smaak van het brood is heel anders en veel beter als het op deze manier wordt gemaakt", zeggen ze. "Dit gerecht krijgt van ons vijf dikke sterren (voor de smaak) en we vinden het een ideaal gerecht om de kwaliteit van de producten van iCook te laten zien."

Roemeens brood op fornuis

U kunt de recepten downloaden als pdf om ze af te drukken of als ePub om ze op uw favoriete e-reader te gebruiken en ze op te slaan op uw mobiele apparaat.

Exotische aanpassing

Voor ABO Cornel Robu, een Emerald in Roemenië en een Pearl in Italië, die uit de Roemeense stad Braila komt, is de eenvoud van de bereiding het belangrijkst.

"Een lange demonstratie voor een groep wordt snel saai", legt hij uit. Daarom noemt hij zoetzuur kalfsvlees met oesterzwammen en rijstnoedels als favoriet van alle tijden.

"Als je de ingrediënten hebt voorbereid, duurt de bereiding nog maar 30 minuten", zegt hij. "En tijdens de bereiding praten we over de voordelen van het kookgerei van iCook en laten we afbeeldingen zien met een videoprojector."

Zoetzuur kalfsvlees recept

U kunt de recepten downloaden als pdf om ze af te drukken of als ePub om ze op uw favoriete e-reader te gebruiken en ze op te slaan op uw mobiele apparaat.

Wij maken gebruik van cookies zodat u een optimale beleving heeft op onze site. Cookies zijn bestandjes die worden opgeslagen in uw browser. Ze worden door de meeste websites gebruikt om uw website-ervaring te personaliseren.

Door deze website verder te gebruiken zonder de instellingen aan te passen geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ik begrijp het